Ahmet Alagöz Ortaokulu

Vizyon: - Eğitim öğretim sürecinde paydaşlarıda ön planda tutarak öncelikli olarak çevrenin nihai olarak da ülkenin kalkınmasını sağlamak, toplumun ve çevrenin ihtiyaçlarını en modern şekilde karşılayacak, demokrasi, ve insan haklarını özümsemişrefah düzeyi yüksek bir toplum ortaya çıkarmak, - Geleceği bu günden yaşayarak okulumuzdaki kaliteyi yükseltmek için eğitim ve öğretimde örnek ve önder olmak, - Evrensel eğitimi ve öğretim ilkeleri doğrultusunda kurumsallaşmış bir okul kimliğine sahip olmak, - Çocuklarımızın düşlerini buluştuğu bir okul yaratmak, - Ülke düzeyinde; eğitimde bir adım önce bir adım önde olmak, - Ön yargılardan uzak ufku geniş yalnız bu güne değil yarına sadece ülkesine değil, dünya insanlığına katkısı olan çevre bilinci yerinde dengeli bireyler yetiştirmektir.

Misyon: MİSYONUMUZ Okul çevresine ve öğrencilerimize güvenli bir ortamda nitelikli eğitim,dünün kültür mirası ve geleceğin evrensel değerleriyle yOğrulmuş kaliteli bir eğitimi,velileri, toplumu ve insanlığı memnun edecek seviyede vermek; kendini yenileyebilen, paylaşımcı, özgür düşünebilen, hoşgörü sahibi, toplumsal değerlere bağlı, modern, çağdaş ve insanı temel alan bütün bunları toplum yararına kullanabilen bireyler yetiştirebilmektir.

Başarılar:

Saatler: 08.30 - 15.00
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://724336.meb.k12.tr

Adres - AŞKALE KÖYÜ AŞKALE KÜME EVLERİ AHMET ALAGÖZ ORTAOKULU BLOK NO: 271 İÇ KAPI NO: 1 MERKEZ / AĞRI

Kütüphane Kitap Sayısı :2009
Öğretim Şekli :İLKOKUL - ORTAOKUL NORMAL ÖĞRETİM